Address
304 North Cardinal
St. Dorchester Center, MA 02124

Work Hours
Monday to Friday: 7AM - 7PM
Weekend: 10AM - 5PM

Over ons

Kunststofspecialist

Kunststofspecialist levert duurzame afbouwmaterialen voor de nieuwbouw-, onderhouds-, renovatie en doe-het-zelfsector. Ons uitgebreide assortiment bestaat uit onderhoudsarme gevelpanelen, dakranden, wandbekleding, plafondtegels, vloeren, kozijnafwerkingen en kunststof platen en profielen.

WIJ LEVEREN EN ADVISEREN
Wij leveren en adviseren de chalet- en caravanbouw, kozijnenfabricage- en -montagebedrijven, de bouwmaterialenhandel, architecten, projectontwikkelaars en de doe-het-zelfsector. Daarnaast adviseren wij je graag, over elk denkbaar project.

Wij leveren rechtstreeks aan consumenten, aannemers of zzp’ers. Informatieaanvragen van particulieren en installatie- of afbouwbedrijven worden door Kunststofspecialist in ontvangst genomen.

ONZE MISSIE IS…

Kunststofspecialist wil de beste zijn in het leveren en ontwikkelen van duurzame panelen & profielen tegen de juiste prijs-kwaliteit en service verhouding in het professionele marktsegment.

ONZE KERNWAARDEN

Kunststofspecialist heeft een aantal kernwaarden: duurzaamheid, betrouwbaarheid, innovatie, flexibiliteit, servicegerichtheid.

Onze klanten zeggen

“Kunststofspecialist staat garant voor snelle levering en goede service. Erg blij mee!”

4.5/5

“Advies gevraagd aan de medewerkers van Kunststofspecialist over een Chaletbouw project. Werd uitstekend geholpen, bedankt!”

4.3/5

“Bij de Kunststofspecialist kun je alles bestellen voor je duurzame projecten, top service!”

5/5